massage thai thaimassage järfälla

Vi utför traditionell thaimassage, vi gör anskitsbehandlingar, fotvård och vi klipper även hår. Andra förslag i närheten niana ab, ej betygsatt, niana är Sveriges främsta leverantör av friskvård på arbetsplatsen. Ladda upp bild, vad tycker du om Leelawadee Thaimassage och Spa? Allt för att du ska få en trygg behandling! Här saknas det en företagspresentation. Genom vårt medlemskap i Svenska Naprapatförbundet omfattas du dessutom av en patient- och ansvarsförsäkring. Vi har ett brett utbud av

Eskort tumba erotisk massage skåne

friskvårdsaktiviteter och hälsocoachning anpassade till kundernas egna lokaler.

massage thai thaimassage järfälla

Som medlemmar i Svensk Idrottsmedicisk Förening och Svenska Naprapatförbundet håller vi oss uppdaterade på respektive ämnesområde. Vi tar emot Friskvårdchecken, Actiway och Friskvårdkupponger. Andra format av tel. Vi kan då ordna en behandling av besväret. Boka behandling på vår hemsida.


Xnxxm happy ending göteborg


Dessa gäller upp till 6 månader. Affärside: "Genom att erbjuda företagen olika typer av friskvårdstjänster och aktiviteter i dom egna lokalerna 'på jobbet' entusiasmera och inspirera människor att motionera regelbundet dejting sex sensuell massage göteborg och leva ett mer hälsosamt liv.". Om ni har besvär någonstans i kroppen kan ni vänligen ringa in/komma in och ställa frågor. Jag vet inte vad som är vidrigast ärligt talat, men jag kan omöjligen se thaimassage katrineholm thai lund någon av dessa tjänster som ett övergrepp om de sker mot betalning. Kanok thaimassage, ej betygsatt, kanok Thaimassage finns i Sollentuna Centrum. Ursprungligen postat av ntwell, draga en tarzan mot betalning. Avbokingar måste ske minst 4 timmar innan bokad tid, annars avgift på 100 kr vi massage thai thaimassage järfälla säljer även presentkort till salongen. Läs mer på, p 427m. Vi utbildar oss kontinuerligt inom de metoderna vi arbetar med för att du ska få den bästa behandlingen. Torka ett 90-årigt hemorrojdarsle eller pumpa en 50-årig vd-kuk. Online, adress, fakta om Leelawadee Thaimassage och Spa. Som företagskund på kan du skräddarsy en egen text och ladda upp en logotyp.

M - May Thai - Thai massage, candles and soft hands.